Supralux XYLADECOR Classic vékonylazúr

Szerkezeti védelmet ad a fának.

 

Kiemeli a fa természetes szépségét.

 

Elsősorban korlátozottan mérettartó és nem mérettartó faszerkezetekre.Oldószeres selyemfényű vékonyrétegű impregnálólazúr.

Tökéletesen kiemeli a fa temrészetes erezetét. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására alkalmas. Száradás után szagtalan.

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Mélyen beszívódik a fába. Könnyen felvihető. Bel- és kültéri használatra. Kiemeli a fa természetes erezetét. Oldószeres, selyemfényű vékonyrétegű impregnálólazúr. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására. Vízlepergető, UV álló filmet képez a fa felületén, véd a nedvesség és az időjárás hatásai ellen. Száradás után szagtalanA későbbi színreklamációkelkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

  • Mélyen beszívódik a fába, szerkezeti védelmet ad.
  • UV álló pigmentet képez a fa felületén, ezéltal véd a nedvesség és az időjárás hatásai ellen.
  • Vízlepergető hatású.
  • Könnyen felvihető.
  • Kiemeli a fa természetes szépségét.

Különösen jól alkalmazható fűrészelt felületekre is. Színek egymással keverhetők, a keverék legfeljebb 30 % színtelen Supralux Xyladecor Classic -ot tartalmazhat. Több réteget felhordva a színek sötétebbek, fényesebb és tartósabb bevonatot kapunk. Kültéren utolsórétegként nem ajánlott Supralux Xyladecor Classic színtelent használni.

Ajánlott felületek: 

  • beltér: ajtó, ablak, korlát, aszalok, kis éjjeli szekrények.
  • kültér: pergolák, homlokzati borítás, erkélykorlát, kerítés, tömör fa szerkezetekre alkalmas.

Használat előtt alaposan fel kell keverni, amit használat közben időnként megismételhetünk. Ecsettel hordjuk fel szálirányban, a fa telítéséig.

A későbbi reklamciók/ színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Kiadósság: gyalult fánál: 10-14 m2/L. Fűrészelt fánál: 7-10 m2/L.

Száradási idő: 12-24 óra, a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől függően.

Munkaeszközök tisztítása: Supralux H-100 hígítóval.

További információk

Kiszerelés

0,75l, 2,5l, 5l

Kiadósság

14m2/l