Supralux XYLADECOR Classic Aqua (kültér)

Vizes bázisú

Védi a bevonatot a penész és az alga terjedéséről, ezáltal hatékony védelmet nyújt a fának.

Jól beszívódó impregnáló lazúr. Vékony, de tartós bevonatot képez a fán. Védi a bevonatot a penész és az alga terjedésétől. Kiemeli a fa természetes szépségét.

Elsősorban korlátozottan mérettartó és nem mérettartó faszerkezetekre.

Különösen jól alkalmazható fűrészelt felületekre is.

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Elsősorban korlátozottan mérettartó és nem mérettartó faszerkezetekre, mint pl.: oromdeszkára, homlokzati borításra, erkélykorlátra, zsalugáterekre, kerítésekre, tömör fa szerkezetekre alkalmas. Különösen jól alkalmazható fűrészelt felületekre is.

  • Szerkezeti védelmet ad a fának.
  • Védi a bevonatot a penész és az alga terjedésétől.
  • Kiemeli a természetes szépéségét.

A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el. Színek egymással keverhetők, a keverék legfeljebb 30 % színtelen Supralux Xyladecor Classic Aqua-át tartalmazhat. Több réteget felhordva a színek sötétebbek, fényesebb és tartósabb bevonatot kapunk. Kültéren Supralux Xyladecor Classic Aqua rétegként nem ajánlott színtelen Supralux Xyladecor Classic Aqua-t használni.

Használat előtt és közben alaposan fel kell keverni. Felhordása ecsettel, jól bedörzsölve, a végső kihúzás szálirányban történjen. A színek egymással keverhetők. Több réteget felhordva a színek sötétebbek, fényesebb és tartósabb bevonatot kapunk. Utolsó rétegként nem ajánlott színtelen Supralux Xyladecor Classic Aqua-t használni.

Száradási idő: 23 ° C–on 50% relatív páratartalom mellett: porszáraz 4 óra. Átfesthető: 12 óra múlva.

Kiadósság:  Fűrészelt fánál: 5-8 m2/l, gyalult fánál: 8-12 m2/l.

Hiogítás:Felhasználásra kész, nem kell hígítani, szükség esetén max 5% vízzel hígítható.

Eszközök tisztítása: langyos vízzel.

További információk

Kiszerelés

0,75l, 2,5l

Kiadósság

12m2/l